Knarrig snö

Snön virvlar mot gatulamporna och knarrar under tygskor som blir blöta. Virvlar in i ansikte, ögon, näsa, fastnar i hår. Men, det är ganska fint ändå. När jag gick ut från Saras lägenhet och tog första steget i det knarrande snötäcket som låg där, då kom det någon slags må-bra känsla.
Det var dessutom kul att träffa Sara, såklart. Åt lite godis, kollade lite på tv och runt på internet, äta kladdkaka, kolla på Elvis som sprang runt, runt, runt.

Och att träffa mulin igår var såklart också kul. Vi svullade sådär mycket så det egentligen är onödigt. Först McDonalds, sen kladdkaka med grädde & banan, sen chips med dip, och sen orkade vi inte ens godiset vi hade köpt. Lite idol-tittande och frustration över att Daniel åkte ut. Och så lite allmänt youtube-gloende. Och skratt i mängder och mulin är liksom helskön!
Sen halkade vi upp mot stan där mulin skulle möta sin bror. Och jag fick plötsligt sms av Sara som bad mig komma till mm, och just när jag ringer upp henne hör jag någon säga "Johanna" och hoppsan - där var Johannes, och så blev jag "medbjuden" till Backstage. Well, jag gick hem och hämtade leg & pengar och tänkte dra till mm, men då hade Sara & Elina dragit till frimis. Så jag styrde stegen mot Backstage & Johannes & billig öl och sådär, och ptja - det blev ju en riktigt trevlig kväll helt enkelt.


(och nu blev det här ett sånt där inlägg som jag hatar - tråkigt och bara info om migmigmig.
men ja, jag ska vara djupare en annan dag - promise!)

Kommentarer
Postat av: mulin

vad trevligt med en spontankväll på Backstage (: vi får ses snart igen

2007-11-25 @ 18:29:21
URL: http://mvp.blogg.se
Postat av: Mulle

Gör väl inget att du inte alltid skriver så "djupa" inlägg! :P Det var najs på backstage, min första gång där! hehe

2007-11-27 @ 00:44:27
URL: http://www.sannorlunda.com

Skriv dina ord här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0