-

Idag åker jag ut till mamma o pappa i skogen. Ska bli skönt att sitta ute och äta kvällsmat och lyssna på regn och åska, eller se på solen. Vad nu naturen har att erbjuda.

Nu ska jag först och främst duscha, och säcka ihop en stund!

Kommentarer
Postat av: nilo

alltså du kommmer bli orolig när du hör det här men jag har kört på den hårdaste sorten av diet som går och göra.... för jag har verkligen testat allt innan (äta rätt och träna regelbunder), problemet är att det nyttiga och hälsosamma sättet att gå ner i vikt tar lång tid och jag är inte bra på det där med lååång tid.





Så jag har kört på att inte äta på fyra dagar. Man dricker vatten när man är hungrig (mycket, kallt) och man blir faktiskt mätt på det och klarar sig bra. Det blir jobbigt i början men man vänjer sig. Jag har ätit lite vatten melon, en nektarin och lite blåbär och te på fyra dagar, PLUS att jag har tagit lång promenad minst en gång varje dag. Detta resultera i att ja gick ner i vikt fort. Det är jätteviktigt att du får i dig vitaminer/mineraler ändå, så kolla efter det i mataffären så du inte får brist på någonting. Det här är alltså farligt och inget att rekommendera egentligen, kommer det ur styr = ätstörning. Jag har ju sören hemma som har koll på mig och jag försöker hålla mig nere på jorden o inte bli knäpp själv, för det ÄR farligt. Kroppen hamnar på "svältläge". Vilket betyder att förbränningen är låg, så du måste hålla igång så mycket du kan för att fortsätta förbränna. Isvatten får igång förbränningen t ex. och att röra på sig så gott man orkar. Man ska inte hålla på för länge. Kanske en vecka först. Sen börjar du äta sakta igen och då är det JÄTTEVIKTIGT vad du äter. Eftersom kroppen är inställd på "svält" så blir nästan allt du äter fett och sätter sig direkt på kroppen för att lagra. Så det du gör är att du äter grönsaker och sallad, lite kött (kolhydrater som bröd och pasta är bara att glömma). Sen efter några dagar av ätande, går du tillbaka till dieten, tills du nått önskad vikt.



Nu har jag pausat för verkligheten hinner ikapp en, man måste äta i vissa sociala situationer. Så igår åt jag men en vän och idag med några vänner. Men jag kommer fortsätta nu tills jag gått ner de kilon jag vill. Man undrar ju om man blir konstig, och typ kommer tycka mat är äckligt när man väl ska äta igen? Men efter igår och idag så kan jag säga, neeejdå inga problem, jag kommer alltid älska mat, så det är ingen fara för min del..



Undrar du något mer så hör av dig. Det är viktigt att du vet hur kroppen funkar så du inte skadar dig själv!



2008-08-08 @ 17:21:17
URL: http://nilossecret.blogg.se/
Postat av: nilo

det ÄR galet!!!! haha ja vi måste absolut ses så vi kan prata mer om detta tokeri!

2008-08-09 @ 03:39:05
URL: http://nilossecret.blogg.se/

Skriv dina ord här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0