Satin & irritation


__

Träffade Anna en stund över en öl och sådär igår, pastabaren. Skumma snubbar kom fram till oss och talade något som liknade teckenspråk, vi förstod inte alls vad de ville få fram!
När Anna pös hem mot sin Micke, då tog jag mig in till Satin där jag träffade Rebecca + vänner. Och sen kom mina lindevänner. Adde, Lowe, Jocke, Jerker, Josef & Daniel. Det var himla kul att se er, verkligen!


__


Dagens irritationsobjekt;  Människan en trapp ner, har haft en och samma soppåse stående utanför sin dörr sen i torsdags. Jag blir irriterad i mängd - och det börjar lukta äckligt. Nästan så att jag blir sugen på att - som en liten pik - springa ner och ställa min kompostpåse utanför hennes dörr. Och varför inte soppåsen också, när jag ändå är i farten! Lägg ner - ta ut dina sopor istället för att låta övriga människor känna stanken av Din påse!


__


Nu ska jag läsa boken Den skrivande människan ,  som ska vara utläst till onsdag, då vi ska göra någon diagnosikt test där vi ska hänvisa till den boken. Scary!!!!!

Kommentarer
Postat av: dookie

vad irriterande sånt där är alltså. det med soporna. hur jobbigt är det att gå ut med dem liksom? bästa piken vore egentligen om du slänger påsen ÅT na :P ha en bra söndag!

2008-02-24 @ 12:48:22
URL: http://dookie.blogg.se

Skriv dina ord här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0