Mix Megapol - igen

Nu har det gått utför. Jag glor till och med runt på Mix Megapols hemsida. Jag vet inte om det är helt okej? Men just på "Äntligen morgon"-fliken finns det faktiskt en hel del smått och gott. Jag har t ex insett att Kishti Tomita inte sjunger så bra som hon borde, så som hon hånat mänskligheter i IDOL.

Imorgon ska jag räkna hur många gånger "Hold on, be strong" spelas. (Norges bidrag i eurovision). På fredag räknar jag troligtvis hur många gånger Takidas nya låt spelas - Curly Sue. Tillsammans med Jason Mraz's Im yours så är det de här låtarna som spelas mest, det är de som återkommer flest gånger/dag. Och ja, mitt jobb är rätt trist - så jag måste roa mig på något sätt!


Nu vill jag att Tobbe ska komma hem så jag kan ligga i hans famn och kolla på tv. Det vore det bästa just nu. Min rygg gör ont och är himla stel. Dock är handleden som den ska igen!

Kommentarer
Postat av: Natta

jag har ett prickigt linne som jag aldrig använt, du kan få det :D



jag ogillar alla schulmans haha men ja det kan vara kul ibland att höra något. dock hinner jag inte så mkt nu under sommarlovet. åker hemifrån 7 så ;/



jag måste smaka den nästa gång det är sol ute. jag ville köpa den idag men vågade inte riktigt för om jag sätter den i frysen på jobbet kommer alla andra att smaska upp hela då de älskar alla sötsaker.

2008-06-25 @ 19:51:52
URL: http://nathalie.devote.se
Postat av: Cicci

Tänkte svara på din kommentar. ^^,



Filmen handlar om två journalister, som är gifta, som är nere i Pakistan. Där nere blir mannen kidnappad och genom hela filmen får man följa hans fru och hur hon hanterar det hela. Den är väldigt obehaglig att se, men väldigt sevärd. :)

2008-06-25 @ 21:02:15
URL: http://thebreakingofwaves.blogspot.com
Postat av: Elin

Det är så roligt hur radiokanaler ska larvas med att säga "Takidas NYA låt", NY?? Den har ju funnits och spelats sönder redan (iaf på p3) sen förra året.. =)

2008-06-25 @ 22:59:43
URL: http://detweiler.blogg.se/
Postat av: Jonnee

Men mix megapol är en bra radiokanal :D

2008-06-26 @ 00:28:40
URL: http://jonnee.blogg.se/
Postat av: sofia

all credd till dig för att du ens orkar lyssna på reklam radio! :o



och hller med elin, kul o se vilka deras "nya" låtar är. haha!

2008-06-26 @ 07:57:56
URL: http://sandstedt.blogg.se/

Skriv dina ord här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0