Besvikelse!!

Samma sak hände igen! Förra året hamnade The Ark på en usel placering, vi kunde inte riktigt räkna med våra grannländer. I år hamnade Charlotte på en usel placering, vi kunde inte räkna med våra grannländer. Vi fick en 12-poängare - av Malta! Annars var Danmark det nordiska land som gav oss högst poäng - 8. Vi fick 47 poäng sammanlagt, mot Rysslands 272 poäng! Jag är besviken, faktiskt! För jag trodde att vi i alla fall skulle hamna på topp 10! Men nåväl, Rysslands låt växte och jag tyckte mer och mer om den, så den var värd att vinna. Ovanligt bra låtar i år faktiskt (eller så har jag helt enkelt lyssnat in mig mer i år än tidigare år!), fanns dock några låtar som jag inte riktigt förstår vad de gjorde där. Men så kommer det väl alltid vara.
Får hoppas att år 2009 blir ett bättre år för Sverige i Eurovision. Kanske ska vi sluta försöka vara så mycket schlager, för uppenbarligen så håller det inte, troligtvis är det bara Carola som kan ta Sverige till placering i toppen med en schlagerlåt som bidrag - andra misslyckas med det..
Men som sagt - jag gillade Rysslands låt. Grattis!

Vad tyckte ni om resultatet?

Kommentarer
Postat av: Elin

Ja men visst, vad är du ute efter för sidor? =) Jag kan rekommendera http://nerk.se där du kan kolla efter uppfödare på de flesta raser. =) Jag brukar börja där och sen bara klicka mig runt bland uppfödarnas egna länkar osv. En sida jag använde mig av när jag precis börjat leta efter en kattunge var http://skogkattslingan.com där man klickar in under "uppfödning" och "kattungar till salu", där har man en massa massa kattungar och uppfödare fast endast norsk skogkatt då. =)

2008-05-25 @ 12:29:31
URL: http://detweiler.blogg.se/
Postat av: mulin

Jag vet. Jag skulle vilja ha ett litet marsvin eller nåt. Någon som jag kan bry mig om!

2008-05-25 @ 19:57:49
URL: http://apoetry.blogg.se/

Skriv dina ord här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0