Jag är lite ledsen ikväll

Jag, känner, mig, så, himla, dyster.

Förra gången jag blev uppsagd sa jag till folk runt om mig: "Jag orkar inte vara bitter, ingenting blir positivt av att vara det. Jag ska försöka dra något positivt ur detta istället!" Jag har sagt samma sak till några personer nu, och till mig själv. Jag vet inte varför det känns så mycket tyngre denna gång. Känns allt dystrare pga grejen med honom troligtvis har sett sitt slut nu? Ett abrupt och plötsligt. För redan innan uppsägningen var jag lite dyster - pga det, the serious talk.

Eller varför är jag dystrare denna gång?

Har ni några tips på hur jag ska rycka upp mig?



Min födelsedag, 18 december. Jag hade ju tänkt bjuda folk i omgångar. Tårta, kakor. Rent allmänt, mysig grej. Plus självfallet en utgång. Men, hur ska jag nu ha råd att baka tårtor och kakor? Hur ska jag ha råd att ens gå ut och ta ett par öl och dansa på min 20-års dag?

Jag är lite ledsen ikväll. Det skulle vara en lögn om jag sa att jag var sprudlande glad.

Det snöar ikväll. Det är fint, det är faktiskt det. Men jag måste säga att det skulle vara ännu finare om man befann sig i någons famn och iakttog snön som faller, och som faktiskt lägger sig på marken. De flesta vet vem denna någon är, som jag menar i nuläget. Kalla mig hopplös och stupid. Det var ålder och det var en sambo med i bilden (dålig grej - JAG VET!!!!!). Men fan. Jag fastnade. Liksom, lite extra. Ni vet hur det är med känslor gott folk. Väl?



Crap.

Kommentarer
Postat av: Roockstar

ÅH! Fyller du också är den 18 december?

2008-11-22 @ 11:03:20
URL: http://www.roockstar.net
Postat av: Roockstar

Jag fyller också år då!

2008-11-22 @ 11:09:53
URL: http://www.roockstar.net
Postat av: Anna

födelsedagsknytkalas :) vi finns alla här för dig, vet du <3 och öl kan vi dricka hemma framför singstar och massa glada människor ;) det blir billigare :D

2008-11-22 @ 11:30:34
URL: http://nordfeldt.blogspot.com
Postat av: Anna

och förresten är du så snygg och härlig så om vi går ut blir du såklart bjuden av nån mysig kille ;) det är aldrig kört! <3

2008-11-22 @ 11:31:49
URL: http://nordfeldt.blogspot.com
Postat av: maria

jag vet alltför väl vad du menar.

2008-11-22 @ 15:34:32
URL: http://lillmaadde.blogg.se/
Postat av: Lisa

Jag säger som Anna, knytkalas!

2008-11-23 @ 11:11:59
URL: http://birfir.blogg.se/

Skriv dina ord här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0