Bloggtips!

På så kort tid som en vecka har jag funnit två bloggar som nu blivit favoriter.

Den ena är tjejen som lever med sitt livs kärlek och skriver om deras perfekta förhållande, får mig att le och förstå att den där perfekta kärleken finns någonstans för alla. Skriver med ord där en underbar personlighet lyser igenom - det känns som att läsa en nära väns ord. Det är drömmar och tydliga framtidsplaner, det är ord som skapar hopp och vetskapen att allt blir vad man gör det till. Inredning och en tjej som nog är bland de snällaste som finns!
http://pinkpills.blogg.se     - jag kom dit, jag läste, jag log, jag fastnade, och nu kan jag inte ta mig därifrån, jag måste följa, för att se huset som ska byggas.    v

Den ena, är tjejen som skriver från sitt hjärta, och PANG, rätt in i mitt hjärta. Det handlar om att dela med sig av sig själv, att dela sitt jag med resten av världen. Om te och om att hitta fina saker som ligger dolda. Det handlar om små mysiga, enkla idéer för en finare vardag. Om nyttigheter för sundhet, och om nyttigheter för själen.
http://obstinate.blogg.se     - jag kom dit, jag läste, jag log, jag fastnade - och sitter fast för alltid. Vackra ord, vackra människa. Jag ska fortsätta låta mig fängslas.      v

Kommentarer
Postat av: Sofia

Åh vad jag gillar din header, fin! Vad är det för någonting? På ett sätt hade jag kunnat gissa på en stad i mörker. Men det kan lika gärna bara vara vanliga mönster? :)

2009-01-16 @ 09:08:14
URL: http://www.jonssonfoto.blogspot.com
Postat av: circus em

åh, finaste du! tack så himlans mycket. vet inte riktigt vad jag ska säga.

2009-01-16 @ 09:46:48
URL: http://obstinate.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag har läst din blogg ett tag och jag tycker den är jättrebra!-Bara så du vet :)



Och du, jag tror du skulle gilla denna blogg: www.metrobloggen.se/kakhuset

2009-01-21 @ 03:04:18

Skriv dina ord här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0