Fields of gold

Vi startade med sol, vi kom till vind, mörka moln kom till oss, vi satt inne med jordgubbar och glass under regnstund, vi sprang genom regn till bil, vi åkte i regn - kom till sol och glimmande åkrar, vackra moln tog oss (mig) till en annan värld. Vi slutade det hela med att åka omkring i Rynninge på labyrintlika gator som gick kors och tvärs överallt, banade sig mellan vackra hus från olika årtionden och med olika stilar.

Översättning: Jag åkte med moster och mormor, till min mosters stuga dit även mamma kom, vädret var skiftande hela tiden. Vi grillade, åt jordgubbar, plockade körsbär. Sen körde vi mamma hem och åkte därefter tillbaka mot Örebro där vi åkte in i området Rynninge som hade mycket fina hus, som alla såg olika ut.

Nu ska jag lyssna på musik,  lägga mig i sängen och med ett öra lyssna efter Tobbes steg.

Gina-tricot-jeans-vänlig

Och ja, anledningen till nyttighetsveckorna jag planerar, är att jag måste få bort det överflöd av kropp som godis, chips och dylikt satt. Mitt mål är att komma i mina underbara jeans från gina tricot (de enda jeans jag äger och har, och gillar!) som jag utan problem kom i i februari. Jag ska inte ens nämna hur pass för små de är, det blir bara pinsamt för mig. Det räcker med att säga att min kropp ska bli mer gina-tricot-jeans-vänlig.

Idag har jag jobbat och slitit och fått ont i nacken och fått veta att jag imorgon ska lära mig nya maskiner. Där det krävs noggrannhet, och det är ju kul att chefen tror att jag kan klara det bra! Jag hoppas fortfarande på förlängt under hösten.
Jobb imorgon, och jobb en stund på lördag. Lördagen innebär en himla massa OB. Har ingen aning om hur mycket, men jag har hört att det är en hel del..! Och efter jobbet på lördag ska jag träffa elisabet och mormor.


Jag är fruktansvärt sugen på att resa. Åka någonstans där det finns sol och klarblått vatten, bara slappna av och existera, med en god drink i handen. Nog för att det är sol här för tillfället, men den har jag ju inte en chans att njuta av, pga fabriksjobb, och inte ett enda fönster i normal höjd.

Jag blir även mer och mer sugen på att äga en katt. Detta pga elin som skriver massa om sin katt och om hur fint det är. Jag blir en aning avundsjuk!

Nyttighetsvecka

Nyttig vecka har påbörjats, (fler veckor ska följa). midjemått and stuff har mätts med måttband, så nu är det seriöst här! Samtidigt jobbar jag och rör på mig hela tiden, går runt som en vandrande svettpöl och kommer troligtvis svettas bort hela mig.

Och ja, det var ungefär det jag hade att säga just nu!

10 röda rosor

Känns lite som att jag borde sova, typ, jättejättetidigt! Inget kul på tv heller, just nu är det inte så extremt magont. Men är rädd att det ska komma tillbaka!       Tack älskade du!

Novaluzid

       Magont i hela mig och jag kunde inte åka iväg och sola + bada med elina. Trist och jag låg på mage och sidan i sängen, vred och vände på mig och hade ont i magen och visste inte hur jag skulle ligga, alls! Ville mest av allt hem till mamma och pappa, bort från stadsljud som bilar och dörrar som slås igen i trapphuset. Lägga mig i ett svalt rum på landet, utan onödiga ljud. Mamma och pappa kom hit, med Novaluzid --- dags att bli tablettätare, och jag var close to tears i mängd. Sen pös T iväg för att handla med mor sin, kom tillbaka med massa mat. + 10 röda rosor och choklad och jag grät i hans famn och han är underbar och bäst! Mer sängliggande och onödiga tårar.
       Senare, rädsla inför tablettuggande, det var Novaluzid som skulle tuggas och jag var livrädd på riktigt. Var larvig och ville inte tugga när jag blev iakttagen. Plötsligt kände jag mig som en usel och fånig flickvän som inte alls var värd den där underbara människan, och det han gav mig.
       Och just nu, vet jag inte hur jag mår. Jag har försökt fota en blixt, druckit vatten, tuggat en Novaluzid, ätit kyckling & baguette, blev mätt, men känner lite av den där hungerkänslan (som inte är hunger utan hör till magontet) och knipet och draget i magen. Mamma ringde, frågade om jag fortfarande ville hem. (jajajajaja) skrek jag inom mig. Men jag måste jobba imorgon, måste försöka --- jag behöver pengarna! Måste ringa vårdcentral imorgon om det här fortfarande existerar. Så det där med ett svalt och tyst rum får vänta.
       Jag vill sluta fundera på att det säkert inte kommer bli något utav mig, jag vill sluta tänka att jag är dålig om man jämför med andra, att det jag har att säga är uselt i jämförelse med andras ord. Jag vill bli något. Hur tar man tag i sig själv och satsar?


Jag ursäktar min dysterhet, men ibland måste man göra
av den någonstans för att inte hela insidan av kroppen ska
spricka isär, i tusen olika delar. Det räcker med att den känns
skör.

Hotell New Hampshire

Det där underliga magontet är inne på sin tredje dag nu. Det är underligt och det är inte skönt, inte alls.

Idag åkte jag med min mamma och moster till ett bokloppis där jag köpte John Irvings Hotell New Hampshire, efter att ha fastnat för dess baksidetext.

Tycker du att Sorg är ett passande namn på en pruttande hund? Har du
någonsin drömt om att öppna hotell? Känner du ibland små
otidsenliga stick av saknad efter en stark familjekänsla? Skulle du ha
något emot att köra motorcykel med en björn i sidovagnen? Har du
någon gång funderat över hur det kan kännas att bli våldtagen?
I så fall ska du läsa den här boken. Annars kan du ju fortsätta att
gå omkring med den där gnagande känslan av att ha missat något.

Det ska bli spännande att se om baksidan och min syster har rätt om att det är en bok som bör läsas.

Efter att ha varit på bokloppiset åkte vi till Grythyttan, åt mat, åt glass och strosade. Efter det åkte vi hem. Fikade lite, satt på gräsmattan och pratade om allt och ingenting. Ibland saknar jag verkligen att vara där. Det kommer små sting av saknad efter mamma, pappa, kissen & allmänt hemma ibland. Det kan jag inte neka till.

Det har varit en fin dag. Och jag ska påbörja mina nyttighetsgrejer nu. Ska göra en egen liten müsli med grova flingor, havregryn, solrosfrön, pumpakärnor och russin. Och i övrigt --- så behöver jag tips på nyttigheter, från er!
Ikväll är en sån kväll. Och jag orkar verkligen inte med det här magontet!


Storyn om the psykfall

Igår var det drama i trapphuset, Tobbe envisades med att ha första tjing vid titthålet, så jag vet inte riktigt vad det var som hände. Men ikväll tog fortsättningen vid. Och jag kastade mig mot titthålet. En tjej i rosa kvinna och en påse från systemet satt utanför grannens dörr. Ryckte i dörren, öppnade brevinkastet och lät det stängas med en smäll. Ordet "Idiot" hördes och jag och Tobbe fightades om titthålet. Plötsligt plingar det på...! Och vi får höra en story om att hennes killkompis som bor där inne är stendöv och hennes ex är ett psykfall, så det satt en spik på insidan av låset, för att the psykfall hade nyckel till lägenheten. Och så vidare, och så vidare.

...och plötsligt var det jag med mina smala handleder, som stod där med en galge genom brevinkastet och famlade efter den där spiken. Jag hittade den inte.

Det är spännande att bo i stan. Det är spännande med grannar --- de kan vara av lite olika karaktär om man säger så.

Har era grannar något spännande för sig?

Om barndom och blåbärssoppa

Jag har ont i magen, så som jag hade hela gårdagen och har haft hela morgonen. Golvet behöver dammsugas och disken behöver diskas, men jag lyssnar på lugn musik, planerar vilken film jag ska lägga mig och slöa till. Och så dricker jag blåbärssoppa, för det brukade hjälpa mot magont när jag var liten. En grej till som jag minns från när jag var liten --- på tal om blåbärssoppa liksom. Det är hur man lekte i snön, byggde små snökojor, gubbar, sprang undan från snöbollar som kastades. Och hur mamma sedan kom ut med en termos varm blåbärssoppa och plastmuggar. Så satt man där, med gigantiska tumvantar som höll om muggen. Varmt mötte kallt när man satt i det fina och kalla vita och surplade i sig varm blåbärssoppa. Det var fint, och helt fritt från vuxenhet och allt vad det innebär, det var frihet och jag gillade det.


Jag har bestämt mig för att köra några nyttiga veckor för att försöka minska på det överflöd som dykt upp på min kropp pga godis, chips och dylikt. Men jag behöver tips, tips på nyttiga saker. Så häv dem över mig. Och hur lång tid är rimligt att man sätter upp?

Stockholm!

Stockholm igår. Helt underbart! Tog bilen till Bromma, där jag fick leta efter något ställe som kunde låta mig växla pengar till parkeringsautomat. Sen tog vi tunnelbanan till Slussen, där vi hoppade på Gröna Lunds-färjan direkt. Jag stod och såg bergochdal-banan närma sig och var livrädd! Well, gick av färgan, fick våra åkband, begav oss mot Extreme som var en aning creepy, och efter det. Sedan bar det av mot bergochdal-bana och grejer. Några försök att vinna choklad --- men icke. Slänggungorna, dem gillar jag, och efter det en cola på en bänk vid vattnet! Det bar sedan iväg mot Fritt fall och jag ville verkligen inte... Det var det värsta jag varit med om --- ever! Men en upplevelse var det i alla fall. Och bergochdal-banorna var väl inte riktigt så hemska som jag trodde...


När vi var klara på Gröna Lund begav vi oss mot Skansen, där hade jag heller aldrig varit. Gick runt nästan hela. Kollade på djuren (jag blev helt förälskad i en säl!) och höll handen, kollade på utsikt och bara njöt. Vädret var helt underbart! Vi promenerade mot stan efter det, det var en bit och det kändes i ben och fötter, men när vi funnit en restaurang med Plankstek, då kändes det värt. Allt under hela dagen var väldigt värt, och väldigt kul och fint! <3


På tunnelbanan tillbaka till Bromma så störde vi oss på en liten unge, hade ont i fötterna och var trötta. Det var underbart när vi var framme vid Brommaplan och kunde skynda ifrån den där ungen och placera oss i bilen. Jag blev förälskad i solnedgången och ville bara befinna mig i den, och Tobbe blev sugen på att äta på Pizzahut. Jag mådde lite illa och var jättetrött. Men dagen --- dagen var helt underbar!

Hur tjänar man pengar?

Jag och Elina pratade förresten lite om det där med träning. Att vi kanske ska sätta igång med något till hösten. Jag skulle behöva det, verkligen! Spännande att se vad det blir för något...

Just nu sitter jag och gnyr för mig själv över hunger. Och över att vissa kan försörja sig på att blogga. Jag förstår inte hur, jag förstår inte hur man går till väga för att bli en så älskad bloggerska att man tillslut får massa sponsorer and stuff. Jag önskar bara att jag visste, för då skulle jag vara ute och uppleva saker, och sen dela med mig av mig själv --- och njuta av pengarna det gav. Istället för att stå i en maskinhall i extrem värme och pressa gummi över metall, för hur givande låter det egentligen? Jag vill skriva. Något underbart vore att skriva böcker och kunna leva på det, att kunna fotografera - och leva på det. Men det som är haken är att jag är så lat och dålig på att ta för mig och se till att saker går framåt, att saker händer.

Hur går man till väga med saker och ting i livet, egentligen?


(Nyss hörde jag någon granne hamra någonstans - det tystnade relativt snabbt och jag hörde att långt och utdraget AJ! Jag tror jag är en människa som gillar det där med skadeglädje litegrann...)

Våga Vägra Statoil

Kvällen hemma hos mamma och pappa var fin. God tårta och sådär, och lite småprat! På vägen hem hoppade vi in på Statoil och köpte den dyraste coca colan ever. 1,5 l, 25 kr --- jag hamnade i chocktillstånd. Inte ens en 2 l cola kostar så mycket i en vanlig affär. Våga Vägra Statoil säger jag.

Idag gick jag upp på stan och träffade Elina för en fika och sådär. Vi hamnade på Bara Varas uteservering. Varsin milkshake i solen --- det är något jag gillar mycket! Efter att ha suttit där en stund begav vi oss på jakt efter saker hon skulle inhandla. Det finns mycket jag vill ha, men jag vågar knappt börja ta på kläderna i butikerna, för då vet jag att jag kommer vilja ha dem, och det tillåter inte ekonomin. När diverse saker hade inhandlats begav vi oss mot ica där jag handlade tilltugg för morgondagens resa till Stockholm, och så köpte vi plommon & ballerinakex, efter det begav vi oss mot CP (Centralparken) och satte oss på en av de läskiga men sköna bänkarna och njöt av solen, det ätbara och bara pratade. Det var fint, och det var längesen.

Nu sitter jag och dricker vatten och lyssnar på Tupelo Honeys, försöker komma på var man ska parkera imorgon, någonstans som inte är mitt i smeten, men som man kan ta sig in till smeten utan att spendera allt för lång tid på tunnelbana/buss.

Guldkant på tillvaron

Nu bär det av mot skogen, fira mamma på hennes födelsedag. Med en guldkant på tillvaron.

I övrigt är det Scrubs som gäller!

Vad gör ni ikväll?

Te, prat och bra människor

Te ur en fin temugg, Charliehamster nafsade på mitt finger och jag vill ha nåt litet ulligt och fint djur som jag kan säga boll om, prat om bilolyckor och om hur otroligt läskigt det är när det kommer nära, prat om barnuppfostran --- rosa/blå kläder/prinsessor --- att barn nuförtiden knappt tillåts leka, prat om gröna lund och om lösgodis. Det var jättefint, känns som att det var evigheter sen vi sågs, och jag vill inte att det ska dröja evigheter tills vi ses nästa gång!

Varm choklad kl 04

Klockan 04.00 satt jag på min balkong under en stor, stor filt som var dubbelvikt och blå. Jag drack varm choklad och såg solen skapa fina mönster på husfasader. Molnen var lätt röda och om det hade varit en annan natt skulle ett leende spräckt mina läppar.

Nu är jag hungrig. Och jag ska till mulin och träffa henne & rebecca lite senare --- det gjorde mig glad! Och då får jag träffa Charlie för första gången, det ska bli spännande!

Nolltrenollnoll

Okej, klockan är nolltrenollnoll och snart kommer det börja ljusna. Vad gör jag? Jo, jag är vaken --- kan liksom inte somna om. Jag är paranoid och blir snart galen av att inte höra något ljud från min telefon. Dessutom fryser jag - inombords. Vissa saker suger!

Har hört porten slå två gånger, båda gångerna har jag spetsat öronen för att höra om nyckelskramlet leder till våran dörr. Men nej, inte någon av gångerna. Sitter och funderar på om jag ska sätta mig på balkongen med en filt och varmt té. Kommer ändå inte lägga mig förrän min mobil har gett ifrån sig ett ljud. Förmodligen blir det en natt helt utan sömn --- men såna är säkert också nödvändiga ibland.

Om det där med att glida ifrån vänskaper

Det känns som att jag glider ifrån folk. Det är inte frivilligt från min sida, jag har ställt den vanliga lilla frågan "en fika snart kanske? vore kul att ses". Men varken du eller du eller du har nappat. Jag vet inte vad det beror på? Har jag blivit tråkig? Har jag blivit ointressant? Oavsett vad så saknar jag er och vill umgås med er.

Jag blev hur glad som helst när Sofia frågade om fototuren, och jag blev hur glad som helst när Marielle frågade om en fika. Ty de båda var det evigheter sedan jag umgicks med. Men det visade i alla fall att de sänder en tanke till mig då och då, och det gör mig glad!

Det känns som att efter studenten (2007) så har folk kommit och gått. Mest gått, man har tappat kontakten med folk pga att de har flyttat till olika ställen and stuff. Jag gillar inte riktigt det. Men nya har dykt upp, man har nått en djupare vänskap med en eller ett par stycken - kändes det som. Var är ni???

Picknickar, caféer, musikutbyten, vin, prat om allt och ingenting, bokstavskex, piano&sång...

Bildbevis; photosession med Sofia

Tre bilder. Två människor. Klickbart.             

Dåtid, nutid, framtid!

Någonstans utanför tutar en bil i evigheter, gång på gång, och varje gång --- en evighet. Det är irriterande, drygt och rent allmänt hatar jag ljudet av biltutor.

Träffade Marielle idag, och det var inte igår. Så det var väldigt kul, uppiggande och trevligt. En smoothie på Supreme, jakt på skinnjacka, rundtur för att jämföra pris på septumpiercing. Prat om dåtid, nutid och framtid. Det var bra. Och jag hoppas vi ses snart igen!

Nu ska jag göra iordning knapriga pommes åt mig. Göra min lilla ketchupblandning. Dricka saft och fundera på om jag ska spendera den där tian jag hittade i botten av min väska, på något så onyttigt som en chokladbit --- trots att jag har hallonmuffins kvar, och möjlighet att göra fler om jag vill det. Jag ska vända på tanken och fundera på om en dricka är ett vettigare köp, eller om det allra vettigaste är att hålla sig till saft, vatten och inte gå ut liksom!

Kvällen består av fotoredigering från min och Sofias lilla tur. Kanske laddar upp något mer här.


Gröna lund i planerna

En liten fotosession med Sofia i måndags, en äng, en sjö, en klippa. Det var himla kul att träffa henne - det var ett tag sen, och det var himla kul att fota! Det känns som att det också var ett tag sen.


      

Ikväll blir det bio med Tobbe, The Happening är filmen som ska ses. Och innan en liten fika på Melkers. I övrigt så står Stockholm i planeringen nästa vecka. Jag, Tobbe. Gröna lund & Skansen --- för att jag inte varit på något av ställena. Jag avskyr berg-och-dal-banor, han kommer tvinga mig att åka alla sådana som finns. Så troligtvis kommer jag vara avliden innan vi kommer därifrån. Jag är livrädd för de där hastigheterna och backarna...

Bacardi Breezer vore något!

Smink samt någon nice outfit. Om jag orkar.

Imorgon ska håret äntligen bli rött igen. Blont tror jag inte att jag skulle passa i. Och mitt bruna, blir nog aldrig den naturligt bruna, fina färgen, troligtvis ganska kört.
Är extremt sugen på Bacardi Breezer. En isig, med smaken vattenmelon. Vore fint, kombinerat med sol, balkongsittande och ptja, varför inte grillat?

Vad gör ni ikväll?

Semester!

Dagen var seg att genomlida. Fanns ungefär ingenting att göra. Men nu, NU har jag två veckor semester innan allvaret börjar, då jag kommer börja slita dag in, dag ut, månad efter månad...!

Helgen blir lugn, med Tobbe och god mat!
Och jag hoppas stenhårt på att nästa helg blir med samma sällskap.


Härmapan

Återigen vill jag nämna Mix Megapol, det är det som tar mig igenom timmarna 6-10 på jobbet. Idag fick folk sms.a och maila in olika felsägningar. Jag log för mig själv, folk kan säga så knäppa saker! Och härmapan - det kan ju vara det bästa.

Två dagar kvar. Sen är jag ledig 2 veckor. Det ska bli så himla skönt, som det är nu är jag bara konstant trött!

Hur har eran dag varit?

Munkar

Nu är jag igång och jobbar och sliter igen. Lyfter saker som jag egentligen inte orkar, utan får ta i med de krafter jag inte har. Jag ser fram emot att se lite skillnad på mina spinkiga armar sedan. Vädret idag är hemskt, det regnar, det blåser och det känns som en riktigt kall höstdag. När jag gick till jobbet imorse piskade paraplyet åt alla håll och jag var tvungen att hålla i det med båda händerna. Jag ställer samma fråga som många andra; Var har solen tagit vägen? Jag saknar den vissserligen inte så mycket de timmar jag jobbar, för då är jag ändå instängd i en fabrik utan fönster, så där spelar väder ingen roll...

Tobbe är hemma igen, och det är ungefär det allra bästa som finns! Den där kramen, när vi träffades igen efter dagarna ifrån varandra...SÅ underbar! Jag älskar verkligen Tobbe och vet inte riktigt vem & vad jag skulle vara utan honom! Blev överraskad med munkar idag, vilket jag inte ätit på flera år, jättegott! Darling!!

Nu blir det mat, judge judy och kramar!

Vad händer för eran del?

Jordgubbar

Blev bjuden på jordgubbar av min moster nyss! Det var himla gott! Om ett par timmar bär det av mot föräldrarna. Men jag längtar bara till imorgon då jag träffar Tobbe.

Nu sitter jag och försöker lära mig Samson och Apologize på keyboarden. Det går relativt okej faktiskt. Ackorden till Samson var inte så svåra som jag trodde, lovely!


Vad händer för eran del i helgen?


Vi

Imorgon kväll ska ditt huvud vara i mitt knä, och jag ska tvinna ditt hår mellan mina fingrar. Det enda vi ska göra är att ta det lugnt, vara kära, kyssas & prata. Det går inte att beskriva hur mycket jag har saknat allt det!


Just nu lyssnar jag på Pink Floyd - Wish you were here. En låt jag gillar väldigt mycket!

Vilka låtar tycker ni om lite extra mycket?

Handduksmorgon

En morgon för ca ett år sen hade jag nyss tvättat håret, och med handduken kvar på huvudet såg jag att det genom ett fönster hemma kom väldigt fint ljus. Så jag ställde mig där och tog en bild på mig själv. Här är resultatet.Vad ska jag äta?

Pratade nyss med min darling, första långa samtalet den här veckan! Det ska bli skönt att se honom i eftermiddag! Nu är jag mest hungrig, men vet inte riktigt vad jag ska äta. Pasta? Nudlar? Det finns liksom inte så mycket. En drickyoghurt, storlek; liten.Yalla! drickyoghurt med smaken; hallon - boysenbär - blåbär, är verkligen sjukt god! Och jag bara älskar grejen med yoghurt i flaska liksom!

Jag var tvungen att slå upp på susning vad boysenbär är. Vet Ni vad det är?

Hårmodell

Jag minns när mitt hår såg ut såhär. Jag hade blivit ombedd av Henke att vara hans hårmodell när de skulle testa ett nytt märke hårfärg! Inte tackar Jag nej till gratis förändring! Grymt snyggt var det, tills utväxten dök upp och förstörde.
Februari 2007

Dagens att göra

Godmorgon. Efter beskedet igår blir dagen plötsligt mer fylld av saker att göra.

 • Kasta mig in i duschen, raka benen
 • Äta frulle av något slag
 • Skriva e-post till nåt företag som heter Stim, tala om att jag inte har någon musikverksamhet, så jag ska därför inte redovisa någon!
 • Packa ihop alla saker som ska med ut till föräldrarna, slå in en present (kanske görs där)
 • Förhoppningsvis träffa Tobbe en stund, hemma hos hans föräldrar där han spenderar natten
 • Träffa systern min kl 20.00

Okej, när jag skrev upp det så kändes det inte som så mycket. Solen skiner, och jag skulle vilja hinna med lite solande på balkongen, får se.

Hur ser eran dag ut?

Igelkotten

Åh, den där igelkotten jag och Tobbe såg häromdagen, jag kom att tänka på den nu! Så himla söt. Jag har inte sett en igelkott på säkert 10 år, och nu såg jag en. I stan! Och grannens katt. Som jag småpratar med från min balkong till deras balkong. Jag tror den katten gillar mig!

Nu ska jag plocka upp lite kläder från golvet. Sen sova! Min älskade kommer hem imorgon pga olika orsaker! Ska träffa honom en snabbis - hoppas jag!!! Men ändå åka ut till föräldrarna, träffa min syster en sväng! Åker tillbaka till stan på lördag. Och då ska jag ta hand om min fina!

Jag säger; Nej tack

Nej tack DN, jag vill inte ha någon prenumeration!
Men tack för det fina kuvertet där namnet på tjejen som bodde här innan mig, var överstruket, och mitt efternamn påskrivet med knaggliga bokstäver. Se, ni riktade er inte ens åt mig egentligen. Så, nu blev det ännu mer Nej tack!

En kväll med fruktsoda & lime

Fruktsoda med lime och jag lyssnar på nostalgimusik ála (hur man nu stavar den grejen) You're the inspiration. Vet inte varför, men jag har blivit förälskad i den låten. Och jag blir så glad på mig själv för att jag funnit den där delen av mig som kan klura ut små stämmor till i princip alla låtar. Det är så kul! Och jag undrar var den delen av mig befann sig när jag gick mitt kära estet-musik på gymnasiet, när jag fick betyg för såna grejer. Jag är sugen på att sjunga och spela keyboard, men har inte hittat kablarna ännu. Är även sugen på att fota, men vet inte var, vad eller någonting. Mamma ska låna my dear Nikon på hennes och pappas semester, så jag tar med den imorgon, undrar när jag ser den härnäst!

Vad gör ni ikväll?


Idag, har jag och Tobbe varit tillsammans 5 månader <3

-

Snart blir det sova. Kroppen tycks förbli matt! ATT jag ska jobba extra om jag får. Herregud, det här är inte bra för augustilönen. Det är först i september jag får full lön, och jag ser fram emot det, enormt mycket! Men allt känns lite underligt, varför ska man bli vuxen? Alla lov som man hade som "ung" innebar ju extrem frihet, men nu?!


Bildbevis; det finns glada dagar


-

Det har gått flera dagar utan att jag fått någon post, säkert 1 vecka. Känns lite som att jag inte är med i världen riktigt. Visserligen är det för att jag vägrar få reklam, så jag får väl skylla mig själv lite. Och räkningar and shit vill jag ju faktiskt inte ha!

Känner mig fortfarande febrig. Armarna är som spaghetti och jag är helt matt. Dessutom är jag hungrig, var inte sugen på någonting igår, så jag måste ta tag i att äta någonting idag. Vet bara inte vad...

Disa & Rebecca

Jag hittar inte sladdarna till keyboarden, skulle vilja kunna det där med att spela gitarr. För just nu vill jag verkligen sitta och spela & sjunga, för att liksom glömma bort allt annat en stund. Godiset var gott, en stund. Men inte längre. Nu ska jag ta fruktsoda med lime, jag borde försöka sova tidigt ikväll, skulle vilja sova bort morgondagen, och dagen därpå. På fredag ska jag träffa min syster, och vi ska hem till mamma och pappa, så fredag-lördag kan funka. Men resten, jag vet inte?! Och febern tar vid igen känner jag, varm-kall, om vartannat.Jag lovar, det kommer gladare inlägg!


Disa, du är för övrigt en så himla fin person.
Och det är även du Beccygirl.
Ni är värda hjärtan! <3

Jag är inte byggd för sånt här

Jag vill vara glad och helst av allt vill jag nåla fast alla fina tobbe & johanna - grejer, med knappnålar framför min näthinna. Jag skulle liksom vilja glömma bort att han inte är här, ha så livfulla och äkta saker som möjligt fastnålade, så att söndagen känns som att den är imorgon. Det känns som att jag inte orkar gå sönder mer, inte orkar tänka och vara så nojig som jag är. Troligtvis är jag inte byggd för sånt här, eller så är jag bara en oerhört tragisk människa. Men det känns verkligen som en evighet till på söndag, jag vet inte hur jag ska beskriva det jag känner och tänker.

Sångstund

I brist på annat slänger jag upp en liten "video" där jag sjunger My Immortal. Säg gärna vad ni tycker.Och ey, ni får väldigt gärna tipsa mig om filmer. Lite sådär egna och annorlunda filmer. Inga skräckfilmer idag, big NO NO!

Handlade lite godis för att försöka förgylla min kväll, trots att jag vet vad det enda som kan lyckas med det är. Eller, snarare vem.

Sämsta bildkvallen pga att jag tog med mobilen, är för lat för att ta med min kära Nikon..Vad gör ni ikväll??

Bloggkoll

Ey, ni glömmer väl inte att jag finns på bloggkoll?! Lägg till mig där så missar ni ingenting!

Klicka på bilden så kommer ni till Bloggkolls hemsida, där söker ni efter min blogg, när den dyker upp så klickar ni på PLUS-tecknet intill min bloggtitel. Svårare än så är det inte!psst, nu är jag sjukskriven och ska bearbeta min feber med ipren, vatten och glass. för som nathalie nyss nämnde i en kommentar så har ju vuxna alltid sagt att när man är sjuk så får man äta glass- för då är det bra! så ptja, varför inte liksom? jag kör på min bohemian raspberry, håll tummarna för att den är god!

Bohemian Raspberry och bloggtips

Jag vill ha pengarna som den här veckan ger, jag vill inte känna mig febrig och kass i magen! Jag ska knarka ipren idag och se om det hjälper, dit ska jag i alla fall! Just nu väntar jag på att få ett call från Tobbe, jag längtar så efter honom!

Underlig klump i magen, halsen, i hela mig.
Jag har en Bohemian Raspberry i frysen som jag borde smaka, men ärligt talat så känner jag inget sug - de som känner mig vet att detta betyder att jag inte är som jag ska. För jag brukar kasta mig över godsaker, och så är de slut på nolltid.

Tänkte tala om vilka bloggar som jag inte slutar läsa, jag gillar dem!

http://nathalie.devote.se/
http://detweiler.blogg.se/
http://apoetry.blogg.se/
http://nordfeldt.blogspot.com/
http://nilossecret.blogg.se/
http://skarocksteady.blogg.se/
Utmaning!!!

Jag har blivit utmanad av nathalie att svara på en del frågor..

Regler:
-Beskriv först reglerna
-Svara på alla frågor
-Välj ut 6 personer som du vill ska svara och utmana dem i deras bloggar, be dem läsa din .
-Låt personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen!


Fem saker som finns på din Att-göra-lista idag?
 • Äta frukost (!?)
 • Slökolla tv
 • Knarka ipren, hindra febern från att bryta ut
 • Jobba
 • Försöka sova

Vad gjorde du för 10 år sedan?
Det var sommarlov och jag tror det var då jag och min syster bodde hos en morbror några veckor för att mamma och pappa skulle fjällvandra.

Ställen du bott på?
Utanför Nora
Örebro; vid Behrn Arena
Örebro; där jag bor nu

Fem saker du skulle göra om du var biljonär?
 • Resa
 • Shoppa
 • Införskaffa mig fotogrejer i mängd, studio?!
 • Kirra en kanonlägenhet till mig och kärleken
 • Aldrig mer jobba!
Personer du vill veta mer om: elin, mulin, cicci, nilo, rosita, anna

Bli inte sjuk

Jag önskar att en vecka gick på ett fingerknäpp.
Och jag önskar att det var lättare att somna.
Inte nog med att saker är som de är just nu, jag
börjar känna mig varm och kall, om vartannat.
Febersymptom - såna symptom som jag inte vill
veta av. För det är de här kvällarna på jobbet som
ger mest av det där jag behöver och vill ha
 - pengar!
Bli inte sjuk, bli inte sjuk, bli inte sjuk!Bara ingenting

Mix Megapol börjar sända massa prat om Arvika nu, funderar på om det är dags att övergå till att lyssna på egen musik i mobilen. Jag vill slippa höra ordet Arvika så gott det bara går, kanske känns den här veckan litelitelite lättare då...!? Dagen har varit sämre än sämst, tårarna flödade imorse och klumpen i halsen befann sig på sin plats under jobbtimmarna - som gick hur segt som helst! Trodde aldrig att jag skulle få gå hem. Och självklart har jag bränt mig igen - precis intill stället jag brände mig på i fredags. Min arm kommer vara sönderbränd innan veckans slut. Värken i rygg&nacke finns, och det börjar även kännas i handleden igen, dessutom är en blåsa påväg att placera sig på min tumme och det känns inte alls särskilt bra!

Jag är rädd att jag inte kommer kunna sova särskilt bra den här veckan. Det enda jag vill är att kunna sträcka ut min arm på natten, och känna att min kärlek ligger där intill mig. Det kommer jag inte kunna göra nu, så jag fasar lite inför att lägga mig. Troligtvis kommer Charlotte någon dag i veckan, eller någon kväll i veckan, och tar hand om mig, så slipper jag vara själv i alla fall en natt. Varför kan inte en vecka gå på ett fingerknäpp?

RSS 2.0