Julstämning



Jag vill ha en växt som jag kan sätta julgranskulor i. För jag vill julpynta och känna värsta julstämningen. Men det känns ungefär som att jag inte har råd med det. Och jag vill vinna på triss, för tänk vad jag skulle kunna köpa fina julklappar till alla jag tycker om, och tänk vad jag skulle kunna köpa fotoprylar till mig. Och tänk vad jag skulle kunna se till att hyra en lägenhet  -  förstahandskontrakt  - som är jättefin och kanske en 2a istället för en 1a.
Tänk, tänk, tänk...

Idag lyssnar jag på lite julmusik, just för att jag vill åt den där julstämningen. Och så ska jag kanske gå på O helga natt med Elisabet sen. Kanske fota med rebecca en sväng idag också. Den som lever får se!
Och jag väntar på att bloggar runt om ska uppdateras, sån där läsning som man blir glad av och sån läsning som är rolig, och sån som är söt såklart, och spännande. Uppdaterna nu hörrni!


Och seriosly, jag planerar nog kanske att köpa en trisslott.


(Bara ÅTTA dagar kvar på VM media!
nio, om man räknar med den dagen i januari då jag
ska gå dit och säga upp mig!)

Kommentarer
Postat av: ELIN

En växt att sätta julkulor i? Tall- eller grankvistar. Du vet, från skogen. Det är gratis :)

2007-12-09 @ 17:53:58
URL: http://elinsord.blogg.se
Postat av: ELIN

Det finns ju något typ springspår där runt norr.. vet att en tjej på jobbet springer där.. så det finns nog skog. :) annars kan du ju ta en tripp hem till hammarby, DÄR har du skog. ;)

Ja, det var verkligen olustigt. Menmen. Lär väl hända igen antar jag.. Att man stöter ihop. Det blir bättre. :) Tack ändå.

2007-12-09 @ 21:59:47
URL: http://elinsord.blogg.se
Postat av: Mulle

vart ska du jobba sen då? eller blir det plugg? (:

2007-12-11 @ 18:12:24
URL: http://www.sannorlunda.com
Postat av: mulin

fick antagningsbesked idag! kommer in på litteraturvetenskapen men funderar på om jag ska försöka byta till svenska.. är inte hundra än!

2007-12-11 @ 21:37:19
URL: http://mvp.blogg.se
Postat av: mulin

just ja, du ska ju gå svenska! IH :) ännu större anledning att försöka byta. nee, men jag får se. det känns skönt att veta att det iaf blir nåt.

2007-12-11 @ 22:33:19
URL: http://mvp.blogg.se

Skriv dina ord här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0