Naiv super

Jag nämnde en skruvad och humoristisk bok som heter Doppler - nångång för ett rätt bra tag sen. Författaren är Erlend Loe. Nu har jag lånat en annan bok av honom, av min syster. Naiv super. Den är skruvad, underlig och jag gillar verkligen hans sätt att skriva på.













det känns lite som att grillsäsongen kanske är i princip förbi, så jag ska packa ner grillen i dess kartong så att det blir lite mer plats i köket. och jag vill ha nya växter, små växter istället för mina höga som bara blir rangliga och skeva liksom.

jag ska jobba snart. till halv 12. fel magkänsla, jag orkar inte riktigt idag. vill vara hemma och ägna en hel dag åt att ordna saker här. städa, dona, fixa. och läsa, läsa, läsa. en bok kan ta slut på nolltid för mig, när jag väl tar mig tid. en bok är mycket mer för mig än en film är. för en bok tillåter läsaren att skapa sina egna bilder till allt. I en film har man inga valmöjligheter när det gäller miljöerna och personerna.

vad tycker ni bäst om? att läsa, eller se på film?
berätta gärna grunden till eran åsikt.

Kommentarer
Postat av: dookie

å, den boken läste jag på gymnasiet. gillar inte att läsa, men den boken fastnade jag för och som du säger så skriver han väldigt bra, och roligt :)



jag gillar att se film bättre än att läsa. tror det mest är för att jag läser ganska långsamt, och jag har lite svårt att koncentrera mig. film är bättre för det tar mindre tid och jag gillar dramaturgi, skådespel och foto, så det tilltalar mig mer :)

2008-08-25 @ 12:48:35
URL: http://dookie.blogg.se/
Postat av: Natta

haha ja för olika bitar kan passa in på samma ställe men då blir det fel i slutet men hittar man rätt så blir ju allt rätt :D

2008-08-25 @ 16:24:05
URL: http://nathalie.devote.se
Postat av: Natta

haha det är den enda gruppen med alla tre dagar som har morgontider :D

2008-08-25 @ 16:27:20
URL: http://nathalie.devote.se
Postat av: Natta

jag förstår inte heller. blev stum när jag såg den!

2008-08-25 @ 16:34:20
URL: http://nathalie.devote.se
Postat av: karin

Du verkar läsa mycket! Har du något boktips till mig som är lite lost på duktiga författare? :)

2008-08-25 @ 16:56:36
URL: http://kaboff.blogg.se/
Postat av: anna

ja det var verkligen fint!

jag har också ett monsterpass, jobbar 07.30-17.00, också 9 ½ timma, helt galet! men efter det så är jag ledig några dagar iallafall!



ha en fin vecka!

2008-08-25 @ 18:32:32
URL: http://prillig.blogg.se/
Postat av: Anonym

åh, jag älskar poesi. och anledningen till det är just det faktum att jag älskar ord. jag tycker att ord som kan skapa något så vackert som dikter och poesi är det bara hur fint som helst. jag har en favorit författare också, Peter Pohl. Han har skrivit en bok som heter "Men jag glömmer dej inte"och den är otroligtotroligt bra. Har du några boktips? (:

2008-08-25 @ 19:01:24
URL: http://tvillingsjal.blogg.se/
Postat av: mulin

Jo, jag har ställt mig i en intern kölista för att få en tvåa men dom vet ju inte alls hur lång tid det kan ta, så de rekommenderade lägenhetsbyte också (:



2008-08-25 @ 19:29:29
URL: http://apoetry.blogg.se/
Postat av: Nilo

jag tycker bäst om att läsa! eftersom man försvinner in i en annan värld och kan ta det i sin egen takt (sluta läsa när som helst och lägga ifrån sig boken). Och lika snabbt försvinna in i den världen igen genom att börja läsa :)



dock läser jag alldeles för sällan själv måste jag erkänna.

2008-08-25 @ 22:16:05
Postat av: mulin

Jag beställde en annan dator, som jag fick med mig hem direkt. Och så sa jag upp det där jag hade blivit lurad till.

2008-08-26 @ 15:18:32
URL: http://apoetry.blogg.se/
Postat av: Natta

vi träffas på fredag för första gången :D

nollning är egentligen inget som sker men vissa brukar anordna iaf. dock är den dålig tycker jag som varit med på uppsalas nollning :D god natt!

2008-08-27 @ 00:36:54
URL: http://nathalie.devote.se
Postat av: Anonym

Åh, jag precis. Och flera andra böcker också. Men min absoluta favorit är Men jag glömmer dig inte. Vet inte varför jag just tyckte den var bra, det kan ha varit stunden då jag läste den på. Något som påverkade. Men den är så fin. han skriver så fint. Han blandar lite poetiskt och lite vanligt. Det är så bra (:



Och, Per Nilsson tror jag att jag har läst lite. Hans Hjärtans fröjd böcker har jag läst, de är jättebra!, åh, böcker är underbart bra.



Och, jag vet. Tid är väldigt jobbigt att inte ha. Men vill hinna men man hinne inte! Och nja, ganska. Jag vill lära mig spela bättre och bättre men tyvärr hinner jag inte spela så mycket jag vill. Det är jobbigt. Men jag kan endel, lite svårare och endel lite enklare saker :) spelar du något instrument? :) kram.

2008-08-27 @ 07:59:12
URL: http://tvillingsjal.blogg.se/

Skriv dina ord här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0