Äntligen soffa

Jag och Tobbe gick till soffspecialisten igår, för vi ville ha en soffa, och tydligen reade de ut typ massor av sortimentet. Vi begav oss dit, fann ingenting utom en ful soffa som var brun och hade världens högsta rygg. Och de som hade "butiken" var verkligen inte några specialister.
Vi bestämde oss för att ta en biltur, ut mot Jysk & IKEA. Inget intressant på Jysk. Massa intressanta soffor på Europamöbler (men ack så dyra!!!). Och till slut IKEA, där fann vi en soffa, som jag tyckte var aningen för dyr, men Tobbe övertalade mig och vips var en soffa inköpt. En grå soffa med schäslong, som passade alldeles utmärkt till våran vita tapet.

Innan soffan var ihopsatt begav jag mig upp på stan för att träffa Anna. Vi köpte mjukglass på Lucullus och fick mer glass i den lilla bägaren än vad som egentligen var möjligt. Sen satt vi på Waynes coffe och drack varsin smoothie.
När det var dags att ta sig hem stötte jag på mulin, och vi tog sällskap. Måste ses snart igen!!!

Glädjande var att kunna sitta i en ny soffa igår, och se på semifinalen till eurovision och se att Sverige kom vidare till finalen imorgon! Det blev ett glädjerop från både mig och Tobbe!



Idag har inte mycket mer än filmtittande hunnits med. Chicken Little och The Mist. Jag halvsov den sista kvarten av The Mist - jag är kass, och måste se den lilla kvarten, för filmen var bra!
Nu ska jag vila lite, och sen städa lite quick + diska. För ikväll kommer Anna med vinflaskorna, det blir fint!

Kommentarer
Postat av: sofia

åh vad härligt med ny soffa!

vi har en så sliten gammal soff-grupp i typ plysh - eller vad heter det? så där luddigt&lent.

men den ät inte SÅ ful, och det får plats hur många personer som helst i soffan o fåtöljerna, om man tränger ihop sig.

sen är den sådär härligt utsutten o mjuk. haha.

.. så den blir nog kvar ett tag till. ;)

2008-05-23 @ 17:52:53
URL: http://sandstedt.blogg.se/

Skriv dina ord här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0