Inköpslista, i efterhand

Matlagningsgrädde, maränger, gammaldags vaniljglass, bananer, Lindh - mörk choklad med mint, blockchoklad...

Idag ska jag göra kycklinggryta. Jag ska (kanske) göra lite marängsviss till mig själv. Jag ska fundera på att baka Maryland cookies, jag ska äta mintchoklad.

Nu vill jag att min fjärrutlösare till kameran ska komma. Jag vill genomföra några små fotoideer jag har. Dock har jag ingen aning om ifall posten kommit, har inte hört något postspring i trappen - vad jag vet...



Elin fick mig på lite positivare humör faktiskt. Prat om bengaler (sån katt jag drömmer om...) och diverse kattdrömmar. Bra grej, tack!


Update:

Posten kom sent, men med sig hade den både fjärrutlösare och en 180 sidors photoshoptidning. Så, nu är jag nöjd! Dagen har gått till något lite positivare.

Kommentarer
Postat av: karin

Haha, tack så mycket! Ja, om jag någongång skulle orka att ta om bilderna, blää :P

2008-10-02 @ 11:34:12
URL: http://kaboff.blogg.se/
Postat av: Fotograf Emelie Ohlsson

Svar: Du måste ställa in fjärrutlösare på kameran, brukar finnas där du ställer in hur många bilder du ska ta. Vad har du för Nikon? Jag kan kolla upp det till dig!

2008-10-02 @ 12:23:44
URL: http://emelieohlsson.blogg.se/
Postat av: Fotograf Emelie Ohlsson

Svar: Då ska det vara i menyn, du trycker på nedknappen (tror jag!) och bläddrar i menyn som är där hela tiden när du tar kort också. Där ska vara en liten bild som är som en fyrkant, där ska det finnas ett alternativ som heter Fjärrutlösare/Tid något.

2008-10-02 @ 12:30:14
URL: http://emelieohlsson.blogg.se/
Postat av: Fotograf Emelie Ohlsson

Svar: Jag kollade inte upp det jag mindes bara från mina kurser då jag visat andra kursdeltagare deras kamera :) Lycka till :) och du är välkommen att boka en tid närhelst du vill! /Emelie

2008-10-02 @ 13:20:57
URL: http://emelieohlsson.blogg.se/

Skriv dina ord här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0