Panik & ångest

Det enda tokiga som hade hänt med en katt som varit ensam 8½ timme, det var två spyor. Ocharmigt, men inte så himla jobbigt. Blomkrukorna hade varit värre.

Just exakt, i nuläget. Har jag dock panik och ångest över det här med att vara kattägare. Jag kanske gjorde helt fel i att skaffa så spontant som det blev nu - trots att det funnits i tankarna... Vad ska jag göra, vad ska jag göra? Det är 15 år det handlar om.


Kommentarer
Postat av: dookie

klart det är en stor grej att ha någon mer än sig själv att ta hand om, men jag tror det är bra :) du vänjer dig. tar ett tag att lära känna katten och inse att ni ska bo tillsammans i förhoppningsvis många år framöver :)

2008-09-29 @ 15:20:32
URL: http://dookie.blogg.se/
Postat av: Elin

Ja. Jag förstår din ångest, eftersom du inte köpte en sådan katt som du EGENTLIGEN vill ha. Och sen det här med att hon spyr hela tiden.. Äter hon blommor eller gräs? Därför hon spyr? För annars bör du nog vara uppmärksam, kan vara nåt tokigt:(

2008-09-29 @ 16:13:58
Postat av: Elin

Japp, det var jag. Skrev från mobilen och orkade inte skriva mer än Elin :p



Ja. Hur ordentlig var den människan som du köpte henne av? Hade hon vaccinerat kattungarna, chip-märkt och avmaskat dom? Låtit en veterinär titta på katten max en vecka innan du hämtade henne? Sånt är viktigt. Men det brukar inte vara så "viktigt" för folk som inte är "riktiga" uppfödare. Antar att hon inte är renrasig eller har stamtavla osv? Men om det nu är så att allt gick rätt och Bra till så vet jag inte vad det kan vara. Borro har spytt 1 gång och då såg jag att han svalt en för stor hårtuss, den låg i spyan som förövrigt bara var vatten. (Nemo spydde rätt ofta men då var det alltid ett blomblad eller gräs i spyan och därför spyr ju katter)

2008-09-29 @ 17:12:37
URL: http://detweiler.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ja du lär kolla det där med att katten spyr hela tiden. Jag har haft mina katter i mer än ett år, och de har ALDRIG spytt. Önskar dig iaf all lycka med din nya filur :)

2008-09-29 @ 18:45:56
Postat av: nilo

det går alltid att hitta ett hem till katten om du inte själv vill ha den. det lovar jag. så oroa dig inte för det. ha kvar den så länge det känns bra, och när du känner att du inte vill längre så kan du börja titta efter vem som kan ta hand om den framöver. krångla inte till det för dig:) det viktigaste är att den får ett bra hem.

2008-09-29 @ 18:52:56
Postat av: dookie

hey. nä jag har ingen katt, men har alltid haft när jag bott hemma. var inne på att skaffa en liten rackare, men jag kände mig inte riktigt hundra på att jag verkligen orkade ta på mig ansvaret. sen så är karln min jättejätte allergisk mot dessa söta små varelser, så nu är det helt uteslutet ;(

2008-09-29 @ 20:32:54
URL: http://dookie.blogg.se/

Skriv dina ord här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0