Det snöar

När jag satt i soffan och åt frukost och såg på Desperate Housewives så kollade jag ut på de gråa molnen ibland. På något sätt, med tanke på hur de såg ut - så fick jag för mig att det skulle börja snöa. Och nu, två timmar senare, nu virvlar det vita små flingor i luften. Och jag funderar på om jag ska gå ut och gå nu, bara för att det är ganska skönt att känna de små vita smälta mot huden i ansiktet.Edit: de små vita, är gigantiska nu och virvlar värre än någonsin.
det är faktiskt vackert. det är fint!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vi får se om jag vågar det :P I värsta fall kan jag gå ut på konstsjön som finns på vägen ut :PLördag passar mig utmärkt!!

2009-01-06 @ 14:11:31
URL: http://klackarnaitaken.blogg.se/
Postat av: sofia

åh. jag vill också ha snö. min håller på o smälta bort tror jag. snart är det plus grader. :/

2009-01-06 @ 14:40:25
URL: http://sandstedt.blogg.se/
Postat av: Anonym

Alnängsbadet menade jag... Fast där är det inte så fint kanske :PNej jag vet då inte något om någon rävgång, men det ska bli spännande att se! Ja jag provar väl, i värsta fall brakar jag ju bara genom isen! Burr!Ja tidigt låter som en utmärkt idé. Hur tidigt är tidigt för din del? :)

2009-01-06 @ 15:03:18
URL: http://klackarnaitaken.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hehe, bra!Oj ljust... eeh, enligt smhi går solen upp 08.51 och det ska vara minusgrader på lördag. Så så långt låter det ju bra! :)

2009-01-06 @ 15:33:16
URL: http://klackarnaitaken.blogg.se/

Skriv dina ord här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0